Härlig natur

Här finner du fina promenad och cykelvägar, korta som långa. Ovanför campingen finner du många fina lantdjur som får, getter, kor, hästar, ankor och fåglar.

I skogen är det rikt med bär och svamp på sensommaren, ta med dig en kasse och plocka på promenaden! Har du tur kan du få se den vita älgen som strövar i skogen.

Västra silen

I samband med våran camping finns västra silen. En sjö med bra fiskemöjligheter! Vi har en fin, långgrund sandstrand som är perfekt för både barn och vuxna. På sommaren ligger temperaturen i sjön oftast runt 20 grader. Hos oss kan du även hyra 2 kajaker, och 1 kanot.

Sevärdheter

I källtegen finns det gamla byggnader, en kallkälla med rent och friskt vatten och inte minst borgåsgubben. Ta med fika och gå upp för att se på den vackra utsikten! Varje sommar, första helgen i juli är det amerikabrevet. En teater som utspelar sig på 1800-talet. Värd att se! För mer information besök oss i receptionen.

 

Harald Mûller från tyskland fick rekomendationen att leta upp den vita älgen. Vi gav honom väg beskrivning, han kom tillbaka och fick mig att häpna över fina bilder! Han klarade av att fotografera vår vita älg som strövar i skogen. Fantastikt kul!